Inststo Ismo Lindberg Oy

ilm_logo_palloInsinööritoimisto Ismo Lindberg Oy on uusien ja käytettyjen metallintyöstökoneiden myyntiin, asennukseen, huoltoon, modernisointiin ja varaosapalveluun keskittynyt yritys, jonka kautta sisaryritys Kiinteistö Oy Autotalon Yrityspuiston hallinnointi tapahtuu.

Yrityksen on perustanut Ismo Lindberg (Hpj.) 1980 ja poika Antti on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2006. Yritys työllistää n. 10 henkilöä ja on ollut jo 20 v. EAMTM:n (European Association of Machine Tool Merchants) jäsen.

Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset CNC-sorvit, sorvauskeskukset, karuselli-, kärki- ja painosorvit, pysty- ja vaakakaraiset työstökeskukset, CNC-pitkäjyrsinkoneet, yleis- ja työkalujyrsinkoneet, vannesahat, särmäyspuristimet, leikkurit, mankelit ja hiomakoneet.

Insinööritoimisto Ismo Lindberg edustaa Suomessa mm. seuraavia työstökonevalmistajia: Nakamura-Tome, SHW Werkzeugmaschinen, Toyoda, Kiwa, Johnford, GMTK, SCS, Primero, Yunnan Group, Leifeld, Cosen, Bianco, Argo, ATM, SEYI, Dener, Top Automazioni, Phoebus, Proth, Farman, ja Sahinler.

Yritys on toimittanut Suomeen Johnfordin työstökeskuksia ja cnc-sorveja yli 160 kpl, Diamond manuaalikärkisorveja yli 400 kpl ja Bianco sahoja yli 150 kpl. Yrityksen tuorein edustus on japanilainen Nakamura-Tome, joka valmistaa CNC-sorveja ja sorvauskeskuksia.